Meeting Oase

Meeting Oase

Branding//

UI Design//

Web Development//

Al meer dan 20 jaar verzorgt Prime Performance coachings en advies voor bedrijven en organisaties. Daarbij hoort ook de Meeting Oase: een prachtige locatie waar inspirerende meetings en teambuildings kunnen plaatsvinden. Designosource kreeg de opdracht om de locatie digitaal in de markt te zetten met een eigen branding en website.

Bekijk het project

Concept

De locatie van Prime Performance, waar meetings, teambuildings en andere bedrijfsevenementen kunnen plaatsvinden, ligt in een prachtige groene omgeving. Bovendien ligt de Schelde vlakbij. We lieten ons dan ook inspireren door het groene karakter en kwamen zo, in samenspraak met Prime Performance, bij Meeting Oase als naam.


Het ultieme doel van Prime Performance is de bekendheid van de locatie verhogen om zo meer reservaties te krijgen. Om het groene karakter van de locatie in de verf te zetten, besloten we om veel foto’s te gebruiken en deze ook zelf te maken.


Meeting Oase concept

Oplossing

Designosource ontwikkelde een eigen branding met bijhorende website waar foto’s van de locatie een grote rol spelen. Bovendien hebben we het reserveren van een meeting of teambuilding eenvoudiger gemaakt door een gebruiksvriendelijk online reservatiesysteem.


Om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines, hebben we extra aandacht besteed aan SEO. Hiervoor werden de teksten herschreven op basis van enkele belangrijke keywords en deden we technische optimalisaties.