Dit is onzewerkwijze

1. Meet & greet

Tijdens de eerste kennismaking stellen we jou en jouw project voor aan het hele team. In deze fase wisselen we samen ideeën en suggesties uit, je kan dan ook meteen het enthousiasme en de creatieve werking van het hele team in levende lijve vaststellen. Nadien stellen we samen met jou een scope op, om zo het project te kunnen kaderen. Op basis van die scope wordt er een offerte opgemaakt.

2. Sketch en design

Na een inspirerende en “nood-aan-cafeïne” brainstormsessie, is het tijd om het creatief beest in ons los te laten. Een uitgebreide grafische uitwerking van het product, met een oog voor kleur, lettertype en positionering is bij ons niet weg te denken. Na een goedkeuring langs jouw kant, is het tijd voor de front-enders om de code onder de loep te nemen.

4. Testing

Compatibiliteit van het product is van groot belang. Dit wil zeggen dat we jouw product testen op alle nodige toestellen. Daarom zit compatibility testing inbegrepen in de prijs. Met deze belangrijke service kunnen we je verzekeren dat het product functioneel klaar is voor lancering.

3. Ontwikkeling

Tijd voor het echte werk! Coden, coden, coden. In deze fase schrijven we de functionaliteiten uit. Uiteraard kiezen wij steeds voor de nieuwste technologieën en trends, die het best bij jouw project passen.

5. Lancering en onderhoud

3,2,1 launching time. Nadat wij het project gelanceerd hebben is het tijd voor jou om te pronken met het geslaagd project. Natuurlijk laten we je dan niet aan je lot over. Tot het einde van het academiejaar, tenzij langer afgesproken, kan je met al je technische vragen bij ons terecht.