Designosource 6.0

In het kort

Designosource 6.0, een nieuwe generatie die wil vernieuwen en uitblinken in wat ze graag doen. Fun, Eggceptional en Hungry vatten ons samen.

Over Designosource 6.0

Designosource is de practice enterprise binnen Interactive Multimedia Design, Thomas More. Generatie 6.0 is nu aan de beurt. Wij zijn eggceptional, uniek en streven naar pixel perfection. Maar Designosource staat ook voor  fun, we zijn een jong team en willen af en toe is zot doen. We voelen ons hungry, we hebben een een niet te stillen honger naar kennis en ervaring.

Probleemstelling

Elk jaar is de website uniek en straalt het een bepaalde eigenheid uit, toch volgden ze min of meer hetzelfde stramien. Wij willen dit omgooien. Designosource 6.0 staat voor vernieuwing. Over de jaren heen is Designosource enorm gegroeid, niet in aantal studenten maar wel in werking, en dat is wat we willen weergeven.

Wat deden wij?

Voor het logo kozen we een pijl. De pijl staat voor refresh knop die we dit jaar indrukten en voor de iteraties die er zijn gebeurd op zowel Designosource zelf door de jaren heen als voor de projecten die we afleverden. Aangezien een van onze brand values Fun is, opteerden we te werken met felle kleuren in het logossysteem.

Op de website kiezen we ervoor om onze projecten centraal te zetten.