In het kort

Een visueel aantrekkelijke website voor het interieurbureau Areau. Beheerbaar via Drupal.

Over Areau

Voor het interieurbureau Areau uit Antwerpen creëerden we een dynamische Drupal website. Het is hun allereerste website waardoor we de nadruk legden op de onderhoudsvriendelijkheid voor Areau zelf. De gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker werd ook hoog in het vaandel gedragen.

 

 

Probleemstelling

Areau is een nieuw interieur architectenbureau en benaderde ons via sociale media met de vraag een identiteit en website te creëren. Ze willen zich profileren als professioneel interieur en architectenbureau dus het was erg belangrijk een visueel aangename en sterke website te  creëren. Het doel van de website was dan ook om zoveel mogelijk leads te verzamelen (het verzamelen van gegevens van potentiële klanten). Voor Areau is dit hun eerste website, onderhoudsvriendelijkheid is dus een must.   

 

 

 

 

Wat deden wij?

Een minimalistisch design met kwalitatieve afbeeldingen als accent bood hier de uitkomst. Dankzij een video op de achtergrond straalt de  website ook de juiste sfeer uit.

Via deze website creëert Areau naamsbekendheid en verhogen ze hun leads en verkoop. De website is een streling voor het oog. Veel visuele content, weinig teksten. Zo kunnen bezoekers genieten van de sfeerbeelden én inspiratie opdoen.